Raadgevend studiebureel burgerlijke bouwkunde

Over ons

Het studiebureel werd opgericht in 1973 door dhr Michel Brosens en was aanvankelijk vooral gespecialiseerd in de industrie- en projectbouw, later ook andere sectoren. In 2006 werd een associatie aangegaan en ook een verjonging doorgevoerd. De huidige portefeuille is een gezonde mix van grote, middelgrote en kleinere projecten waaronder residentiële projecten (meergezinswoningen en woningen), overheidsopdrachten en sociale huisvesting (VMSW) en project- industrie- en bedrijfsgebouwen.

Het kantoor telt momenteel 6 hoogopgeleide medewerkers met aanvullende specialiteiten in betonconstructies, staalstructuren, funderingstechnieken, hout, metselwerk,… .  Wij beschikken tevens over goede contacten met freelance-medewerkers waardoor de algemene kennis nog verbreed wordt en de timing van uw projecten steeds onder controle blijft.

 

Raadgevend studiebureel burgerlijke bouwkunde

SMB is een onafhankelijk bouwkundig studiebureel stabiliteit gevestigd te Brecht en Antwerpen, gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en uittekenen van constructies en structuren (funderings-, beton-, staal-, houtstudies, enz.). Wij zijn actief in België en Nederland. Voor technische studies (HVAC, electrotechnische studies, sanitair, brandbestrijding, …), EPB en Veiligheidscoördinatie doen wij beroep op één van onze vaste partners.

Zowel architecten, ontwikkelaars, aannemers, particulieren, overheidsdiensten als publieke instellingen doen beroep op onze diensten.

 

Contact 

Studiebureel M. Brosens
Lessiusstraat 74 bus 2
2960 Brecht
03 314 50 39

klik hier om contact op te nemen

 

 

Oud adres:

Loenhoutseweg 7 – 2320 Hoogstraten